Let op! Naamswijziging IRMA authenticator – Huisartsenpraktijk Nieuw Huys – Horst
Uw huisarts in Horst

Welkom op de website van huisartsenpraktijk Nieuw Huys! Om u nog beter van dienst te zijn kunt u op onze website 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer. Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.

Huisartsenpraktijk Nieuw Huys Americaanseweg 35 5961 GN Horst

Terug naar overzicht

Let op! Naamswijziging IRMA authenticator

De IRMA authenticatiemiddel verandert per 4-4-2023 in naam.
De nieuwe naam van de IRMA authenticatie wordt Yivi met een nieuw beeldmerk. De IRMA authenticatiemiddel wordt gebruikt voor het inloggen in het patiënten portaal van de praktijk.
De nieuwe naam die IRMA krijgt is Yivi. Dat staat voor ‘Jouw digitale leven’. In de Yivi-app verzamelt u op uw telefoon namelijk veel belangrijke persoonlijke gegevens
Wat betekent dat voor u?
Tegelijk met de naamswijziging krijgt ook de app een update. Het doel van de update is de gebruiksvriendelijkheid verder te verhogen en te voldoen aan moderne toegankelijkheidseisen. Zo kunnen nog meer mensen gebruik maken van Yivi
Het betreft een update van de bestaande app. Alle instellingen blijven behouden en de app hoeft niet opnieuw geïnstalleerd of geactiveerd te worden. U ziet bij het updaten van de app in de App store/Google Play Store straks alleen een nieuwe naam en logo.

Publicatiedatum: 29-03-2023