zomerperiode – Huisartsenpraktijk Nieuw Huys – Horst
Uw huisarts in Horst

Welkom op de website van huisartsenpraktijk Nieuw Huys! Om u nog beter van dienst te zijn kunt u op onze website 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer. Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.

Huisartsenpraktijk Nieuw Huys Americaanseweg 35 5961 GN Horst

Terug naar overzicht

zomerperiode

In verband met de vakantieperiode kan het zijn dat u iets langer moet wachten aan de telefoon of voor een afspraak op het spreekuur. Dit geldt voor het spreekuur van de huisarts maar ook van de praktijkondersteuner en/of doktersassistentes. Wij willen u vragen voor geduld en begrip, wij proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Wist u dat?
• Herhaalrecepten via onze website besteld kunnen worden ook maar via de email. Kijk eens op onze website www.huisartsenpraktijknieuwhuys.nl of stuur een email naar algemeennieuwhuys@cohesie.org
• Niet dringende vragen ook via onze email gesteld kunnen worden. Hiervoor stuurt u een email naar algemeennieuwhuys@cohesie.org. Wij zullen hier dan op antwoorden.
• Vanaf 1 september is er weer de mogelijkheid voor bloed te prikken in onze praktijk. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken maar kunt u elke werkdag tussen 8.00-12.30 uur voor binnen lopen.

Namens alle medewerkers van huisartsenpraktijk Nieuw Huys wensen wij u een fijne en gezonde zomervakantie!

Publicatiedatum: 19-07-2022