Wilsverklaring – Huisartsenpraktijk Nieuw Huys – Horst
Uw huisarts in Horst

Welkom op de website van huisartsenpraktijk Nieuw Huys! Om u nog beter van dienst te zijn kunt u op onze website 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer. Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.

Huisartsenpraktijk Nieuw Huys Americaanseweg 35 5961 GN Horst

Terug naar overzicht

Wilsverklaring

U kunt uw wensen op medisch gebied vastleggen in een schriftelijke wilsverklaring. Deze stelt u op voor als u in een situatie terecht komt waarin u uw wensen niet meer kenbaar kunt maken. Iedereen kan een wilsverklaring naar wens samenstellen. Zo’n tekst kan handgeschreven, getypt of gedrukt zijn. Het moet wel duidelijk zijn van wie de verklaring is, daarom moeten er een aantal persoonsgegevens instaan. Vermeld daarom uw achternaam, voornamen (voluit), geboortedatum en geboorteplaats en aan het eind van het document de datum en handtekening. Het is belangrijk dat u uw wilsverklaringen en wensen na het invullen met uw huisarts (behandelaar) bespreekt, zodat hij/zij weet wat u zou willen. U weet dan ook of uw arts bereid is uw wensen te respecteren.

U kunt uw wilsverklaringen altijd wijzigen, maar u moet dan wel iedereen die weet van uw wens of die een (oude) schriftelijke wilsverklaring van u heeft, op de hoogte brengen en eventueel een nieuwe verklaring opstellen

wilsverklaring

Publicatiedatum: 31-08-2023