Afspraak maken – Huisartsenpraktijk Nieuw Huys – Horst
Uw huisarts in Horst

Welkom op de website van huisartsenpraktijk Nieuw Huys! Om u nog beter van dienst te zijn kunt u op onze website 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer. Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.

Huisartsenpraktijk Nieuw Huys Americaanseweg 35 5961 GN Horst

Afspraak maken

Het maken van een afspraak kan iedere ochtend tussen 8.00-12.30 uur via de assistente op 077-4658999, optie 2. Normaal duurt een afspraak bij de arts 15 minuten per patiënt en per klacht. Wij verzoeken u beleefd om aan de doktersassistente telefonisch door te geven voor wie de afspraak is en bij welke huisarts. De assistente kan u ook vragen naar de reden van uw komst, dit i.v.m. stroomlijning van het spreekuur. Het is overigens niet de bedoeling om op de afspraak voor 1 persoon met meerdere personen te komen, u dient dan ook een afspraak te maken voor de andere personen waarmee u komt. Heeft u meerdere problemen, geef dat dan ook door aan de assistente omdat 15 minuten dan snel te kort is.

Er zijn verschillende mogelijkheden om u huisarts te spreken, namelijk;

  • afspraak op het spreekuur met de huisarts
  • telefonisch afspraak met de huisarts
  • beeldbel afspraak met de huisarts
  • e-consult met de huisarts

 

Triage in de huisartsenpraktijk: wat is triage?

Wanneer u de huisarts belt, krijgt u een van onze doktersassistentes aan de telefoon. Zij vraagt u naar de reden dat u belt en stelt u een aantal vragen om uw hulpvraag precies duidelijk te krijgen. Dat heet triage.
Triage zorgt er voor dat ondanks de toenemende drukte, de wachttijden zo kort mogelijk blijven. Het gaat er om dat u als patiënt de juiste zorg krijgt, op het juiste moment (bv. bij spoed snel een afspraak of een spoedvisite), en bij de juiste hulpverlener. Het is niet de bedoeling dat de doktersassistente de diagnose gaat stellen.
Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen zal de doktersassistente u een aantal vragen stellen.

Enkele handige website waarmee wij als huisartsenpraktijk veelvuldig mee werken zijn

Moet ik naar de dokter?
Thuisarts.nl
GP info