Afspraak maken – Huisartsenpraktijk Nieuw Huys – Horst
Americaanseweg 35 5961 GN Horst Tel:077-4658999 077-4642622 Spoed 077-4658999 toets 1
Header afbeelding

Afspraak maken

Het maken van een afspraak kan iedere ochtend tussen 8.00-12.00 uur via de assistente op 077-4658999, optie 2. Normaal duurt een afspraak bij de arts 10 minuten per patiënt en per probleem. Wij verzoeken u beleefd om aan de assistente telefonisch door te geven voor wie de afspraak is en bij welke huisarts. De assistente kan u ook vragen naar de reden van uw komst, dit i.v.m. stroomlijning van het spreekuur. Het is overigens niet de bedoeling om op de afspraak voor 1 persoon met meerdere personen te komen, u dient dan ook een afspraak te maken voor de andere personen waarmee u komt. Heeft u meerdere problemen, geef dat dan ook door aan de assistente omdat 10 minuten dan snel te kort is.

Triage in de huisartsenpraktijk: wat is triage?

Wanneer u de huisarts belt, krijgt u een van onze doktersassistentes aan de telefoon. Zij vraagt u naar de reden dat u belt en stelt u een aantal vragen om uw hulpvraag precies duidelijk te krijgen. Dat heet triage.
Triage zorgt er voor dat ondanks de toenemende drukte, de wachttijden zo kort mogelijk blijven. Het gaat er om dat u als patiënt de juiste zorg krijgt, op het juiste moment (bv. bij spoed snel een afspraak of een spoedvisite), en bij de juiste hulpverlener. Het is niet de bedoeling dat de doktersassistente de diagnose gaat stellen.
Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen zal de doktersassistente u een aantal vragen stellen.

In principe maakt u altijd een afspraak bij uw eigen huisarts. Indien zijn of haar spreekuur vol is, heeft de doktersassistente mogelijkheid bij een van de andere artsen een afspraak te maken.

Spreekuren

Dr. te Boekhorst maandag t/m vrijdag
Dr. Deckers maandag t/m woensdag, vrijdag
Dr. Robins maandag, woensdag en donderdag
Dr. van Rosmalen-Nooijens maandag, donderdag en vrijdagochtend
Dr. Boting dinsdag, woensdag en vrijdag
Dr. de Weert maandag t/m donderdag
Dr. Aalders woensdag en vrijdag, wisselend
Dr. Anneveldt, huisarts in opleiding maandag, woensdag en vrijdag
Dr. Dull, huisarts in opleiding maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Dr. Douma wisselend