Avond- nacht- en weekenddienst – Huisartsenpraktijk Nieuw Huys – Horst

Avond- nacht- en weekenddienst

De huisartsenpost is een SPOEDDIENST voor klachten die niet kunnen wachten tot de volgende dag, wanneer u de eigen huisarts weer kunt bereiken.

Alle huisartsen in de regio Noord-Limburg werken buiten kantooruren in extra diensten samen op de spoedpost. De huisartsenpost is uitsluitend bedoeld voor spoedgevallen ’s avonds, ’s nachts of in het weekend. In alle andere gevallen kunt u de volgende dag bij u eigen huisarts terecht.

De huisartsenpost werkt uitsluitend op afspraak! U kunt de huisartsenpost bereiken op het telefoonnummer 0900-8818 (0.15 euro/minuut). U wordt dan te woord gestaan door een gediplomeerd triage assistente die uw gegevens noteert en uw hulpvraag in kaart brengt. Zij maakt indien nodig een afspraak voor u en aan de hand van de klacht zal deze afspraak in Venlo plaatsvinden. Uw eigen huisarts wordt middels een dienstbericht op de hoogte gebracht van uw contact of bezoek aan de huisartsenpost.

www.spoedpostnoordlimburg.nl/

De huisartsenpost is bereikbaar en geopend van

– maandag t/m vrijdag van 17.00-08.00 uur
– in het weekend van vrijdag 17.00 tot maandag 08.00 uur
– op feestdagen van 08.00 tot de volgende dag 08.00 uur

Spoedpost Noord-Limburg: Professor Gelissensingel 20 5912 JX  Venlo (naast de spoedeisende hulp VieCuri ziekenhuis)

Voor uitgebreidere informatie over de huisartsenpost gaat u naar spoedpostnoordlimburg.nl. U leest hier waarvoor de huisartsenpost juist wel of niet bedoeld is. Ook kunt u hier de folder downloaden, erg handig om thuis te hebben.