Cristhel Janssen geslaagd als verpleegkundig specialist – Huisartsenpraktijk Nieuw Huys – Horst

Terug naar overzicht

Cristhel Janssen geslaagd als verpleegkundig specialist

Cristhel Janssen is sinds 2004 werkzaam als praktijkverpleegkundige in onze huisartsenpraktijk. U kent haar misschien wel vanuit de ouderenzorg /  wondverzorging en/of praktijkondersteuning hier in de praktijk.

Per september 2021 is Cristhel Janssen geslaagd tot verpleegkundig specialist om in te zetten binnen de praktijk. Cristhel zal een aantal taken van de huisarts overnemen zodat de huisarts meer tijd heeft voor de complexe (medische) zorgvragen.

Een verpleegkundig specialist neemt een anamnese af, doet lichamelijk onderzoek en stelt een diagnose. De patiënt krijgt vervolgens uitleg over zijn/haar klacht, een advies en/of medicijnen voorgeschreven. Als het nodig is wordt er overlegt met een huisarts of de verpleegkundig specialist verwijst door naar het ziekenhuis of een andere zorgverlener(s)

Hierdoor willen we de wachttijd beperken om een afspraak te maken op het spreekuur. Wilt u niet bij de verpleegkundig specialist komen maar bij u eigen huisarts? Dat mag ook, het kan alleen zijn dat u langer moet wachten voor een afspraak.

Zijn er vragen en/of onduidelijkheden? Dan geef het aan bij u huisarts of een van de doktersassistentes..

Voor meer informatie bekijk dit filmpje eens

Publicatiedatum: 30-04-2021